Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 12:56

Αφηνιασμένο κριάρι έστειλε στο νοσοκομείο 73χρονη

Γράφτηκε από την

Απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στο χωριό Αρμενιοί της Κυπαρισσίας, όταν αφηνιασμένο κριάρι επιτέθηκε σε 73χρονη γυναίκα στέλνοντάς την στο νοσοκομείο. Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη σε αγρόκτημα κοντά στο χωριό και η 73χρονη γλύτωσε τα χειρότερα στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή αφού έβαλε τις φωνές και έτρεξαν σε βοήθεια συγγενείς της.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, όλα έγιναν χθες το μεσημέρι όταν η 73χρονη είδε σε αγρόκτημά της που έχει μικρές ελιές να βόσκουν πρόβατα. Προκειμένου να μην φάνε τις ελιές έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο κτήμα για να τα διώξει, εκεί όμως δέχθηκε την επίθεση από ένα αγριεμένο κριάρι του κοπαδιού, το οποίο την έριξε στο έδαφος και παίρνοντας φόρα συνέχισε να την χτυπά με δύναμη. Η χτυπημένη γυναίκα, αδύναμη να αντιδράσει έβαλε τις φωνές που ακούστηκαν στο χωριό και έτσι έτρεξε σε βοήθεια ο αδερφός της που κατάφερε να διώξει το αγριεμένο κριάρι. Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε την 73χρονη στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της. 

 

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ανάλογες επιθέσεις έχουν σημειωθεί και σε άλλα άτομα από το χωριό, ενώ η 73χρονη κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του κοπαδιού προβάτων.