Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 15:38

Κλέβουν ό,τι βρουν καθημερινά στον Αρι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Κλέβουν ό,τι βρουν καθημερινά στον Αρι

Από μανταρίνια, πορτοκάλια κι ελιές, μέχρι ζώα και πουλερικά, αρπάζουν σε καθημερινή βάση οι κλέφτες που εφορμούν στην ευρύτερη περιοχή του Αρι. Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει από τις αλλεπάλληλες επιδρομές που τους ρημάζουν τα κοτέτσια, τους στάβλους και τα κτήματα.

Οσον αφορά δε τις κλοπές μεταλλικών και χάλκινων αντικειμένων... οι δράστες συνεχίζουν ακάθεκτοι εδώ και χρόνια τη δράση τους. Μάλιστα πρόσφατα δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο γήπεδο του Αρι, όπου ξήλωσαν κι έκλεψαν όλες τις χάλκινες σωληνώσεις ύδρευσης, οι οποίες στη συνέχεια αντικαταστάθηκαν από πλαστικές. 

Οπως λέει ο πρόεδρος του Αρι Θανάσης Μπρούμας, αυτή την περίοδο οι κλέφτες έχουν ρημάξει πολλές καλλιέργειες εσπεριδοειδών, ανάμεσα στις οποίες και η δική του. Οπως περιγράφει, οι δράστες με περίσσιο θράσος μπαίνουν στα χωράφια, κόβουν με ψαλίδες τα μανταρίνια και τα φορτώνουν με τελάρα στ΄ αγροτικά τους, με προορισμό... την αγορά φυσικά. Σε άλλη περίπτωση έκαναν... φτερά τσουβάλια με ελιές, όταν ο ελαιοπαραγωγός πήγε να φέρει το τρακτέρ του για να τα φορτώσει. 

Επίσης το προηγούμενο πριν τις γιορτές, κλέφτες... άδειασαν κοτέτσια και στάβλους, αφού έκλεψαν κότες, γαλοπούλες και γουρούνια από την ευρύτερη περιοχή. 

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο διάστημα εξαφανίστηκαν όλες οι σχάρες και τα καπάκια φρεατίων που είχαν κολληθεί πρόσφατα με ηλεκτροκόλληση με στόχο... να μην κλαπούν για μία ακόμα φορά. Ομως, αυτή τη φορά οι δράστες σήκω

σαν ακόμα και τις βάσεις, με συνέπεια η ζημιά να είναι πολύ μεγαλύτερη. 

Ο κάτοικος της περιοχής Θανάσης Μαρκόπουλος, αγανακτισμένος από τις επιδρομές, απαιτεί να ληφθούν επιτέλους μέτρα. Λέει πως οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανυπεράσπιστοι και δεν έχουν πια τρόπο να προστατέψουν, όχι μόνο το σπίτι τους, αλλά ούτε και τα ζώα ή τις καλλιέργειές τους. 

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER