Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 15:39

Σύλληψεις με... άρωμα σκουπιδιών στην Ηλεία με δράση και στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

 

 

 

Κατηγορίες σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την υποβάθμιση του περιβάλλοντος αντιμετωπίζουν σύμφωνα με πληροφορίες έξι άτομα σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και υλοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας.

Πρόκειται μεταξύ αυτών για γνωστό εργολάβο που έχει εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις σχετικές με τη μεταφορά των στερεών αποβλήτων και απασχολήσει σοβαρά τις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές. 

Ισχυρή αστυνομική δύναμη μετέβη χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του εργολάβου και στο σπίτι του όπου έγιναν έρευνες παρουσία του Εισαγγελέα Ηλείας, στην περιοχή του Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας. Εκεί έγιναν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δύο συλλήψεις ενώ ο ίδιος ο εργολάβος μαζί με άλλα τρία άτομα διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κίνηση αυτή των Αρχών έγινε συντονισμένα με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες γενικότερα με την παραβατική συμπεριφορά στη μεταφορά και διαχείριση σκουπιδιών και άλλες πράξεις που σχετίζονται με την υποβάθμιση περιβάλλοντος.

* Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, συνελήφθησαν όλα τα άτομα για τα οποία είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, όπως και ο ίδιος ο εργολάβος.  

Πηγή: ilialive.gr