Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 18:33

8 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Πύλο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
8 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Πύλο

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (17.1.2014) από το πρωί έως το μεσημέρι, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Πύλου Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 141 άτομα, εκ των οποίων 69 ήταν ημεδαποί και 72 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 112 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 46 άτομα, από τα οποία 27 ήταν ημεδαποί και 19 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 25ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία και απόπειρα ληστείας.

  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.

  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

  • Πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά σαράντα τέσσερις (44) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πέντε (5) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER