Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 12:39

Για τουλάχιστον 4 εμπρησμούς ευθύνεται 32χρονος στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την
Για τουλάχιστον 4 εμπρησμούς ευθύνεται 32χρονος στη Σπάρτη

 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τέσσερις περιπτώσεις εμπρησμών και φθορών σε οικίες και οχήματα στη Σπάρτη.

 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (28.1.2014) το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 32χρονος άνδρας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, από τον κ. Ανακριτή Σπάρτης για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από 18.9.2013 έως και την 19.1.2014, στη Σπάρτη , προκάλεσε 4 εμπρησμούς σε πυλωτές οικιών και όχημα, κατά τους οποίους συνολικά καταστράφηκαν δύο οχήματα, ξυλεία, κυψέλες και είδη μελισσοκομίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ακόμα τρία οχήματα, καθώς και σε τρεις οικίες.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

(φωτογραφία αρχείου)


NEWSLETTER