Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 12:34

Συλλήψεις για μαστροπεία στη Λακωνία

Γράφτηκε από την
Συλλήψεις για μαστροπεία στη Λακωνία

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας: Σήμερα (8.2.2014) πρώτες πρωινές ώρες, στη Σκάλα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας, δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Ρωσίας, ηλικίας 57 και 55 ετών αντίστοιχα, γιατί διευκόλυναν την επ’ αμοιβή έκδοση 48χρονης γυναίκας, καθώς και για παραβάσεις σχετικά με τη νομοθεσία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα – μπαρ ιδιοκτησίας της 57χρονης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 55χρονη, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, γιατί από κερδοσκοπία εντός ειδικού χώρου του καταστήματος, διευκόλυνε έναντι του χρηματικού ποσού των 

-150- ευρώ, την ασέλγεια 48χρονης ημεδαπής, που εργαζόταν ως σερβιτόρα. 

Επιπλέον, στο κατάστημα απασχολούνταν μία 39χρονη ημεδαπή ως σερβιτόρα, η οποία στερούταν πιστοποιητικό υγείας από την αρμόδια Αρχή και συνελήφθη. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ σε βάρος της 48χρονης βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση, κατ’ εφαρμογή της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων». Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας. 


NEWSLETTER