Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 17:05

Συνελήφθησαν 13 σε αστυνομική επιχείρηση

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνελήφθησαν 13 σε αστυνομική επιχείρηση

 

Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που διενεργήθηκε χθες Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στην...

 

Κορινθία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, ειδικότερα, στο πλαίσιο της πιο πάνω επιχείρησης -στις ευρύτερες περιοχές των Αγίων Θεοδώρων, του Ξυλόκαστρου και του Λουτρακίου- συνελήφθησαν 13 άτομα, προσήχθησαν 58 και έγινε έλεγχος σε 247 -τα 152 Ελληνες.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 61 οχήματα, βεβαιώθηκαν συνολικά 22 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 3 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ εξιχνιάστηκαν 2 απόπειρες κλοπών σε σπίτια Ανω Λουτρό Κορινθίας και μία κλοπή οχήματος στο Ξυλόκαστρο. Για τις τρεις αυτές υποθέσεις αυτές, συνελήφθη ένας 18χρονος τσιγγάνος, ενώ αναζητείται τουλάχιστον ένας συνεργός του ακόμα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔ Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι, Ελληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, ένας αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, μία Ελληνίδα για καταδικαστικό έγγραφο, 2 Ελληνες και 3 αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 3 Ελληνες για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού κι ένας αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER