Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 22:53

Εξιχνίαση 11 κλοπών από την Αστυνομία

Γράφτηκε από την

 

Σε σπείρα Βουλγάρων, 4 από τα μέλη της οποίας είχαν συλληφθεί στις αρχές του φετινού χρόνου, αποδίδονται από την Αστυνομία -σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση- επιπλέον 11 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, αποθήκες και μια εκκλησία στην...

 

Αρκαδία

Οπως σημειώνεται, ειδικότερα στην ανακοίνωση, οι πιο πάνω 11 υποθέσεις προστίθενται σε ακόμα 22 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής που είχαν διαπράξει τα μέλη της εν λόγω σπείρας.

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγήθηκαν οι διωκτικές Αρχές μετά από σχετική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης για τη δράση της συγκεκριμένης σπείρας, που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, αλλά και στις Καρυές Λακωνίας, από τον Απρίλιο του 2013 έως την 1η Ιανουαρίου 2014.

Οι συλληφθέντες στις 2 Ιανουαρίου 2014, ηλικίας 38, 31, 44 και 41 χρόνων κατηγορούνται για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διάπραξης διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της παράβασης της Νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ η δικογραφία -όπως ενημέρωνε η Αστυνομία τον περασμένο Ιανουάριο- περιλαμβάνει ακόμα 2 αλλοδαπούς, επίσης μέλη της σπείρας, οι οποίοι αναζητούνται.