Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 11:07

Πάνω από 20 συλλήψεις χθες σε Αρκαδία και Κορινθία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πάνω από 20 συλλήψεις χθες σε Αρκαδία και Κορινθία

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (6.3.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αρκαδίας και της Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 240 άτομα, εκ των οποίων 203 ήταν ημεδαποί και 37 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 176 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 57 άτομα, από τα οποία 40 ήταν ημεδαποί και 17 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 21 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δύο αλλοδαποί στην Αρκαδία, για καταδικαστικά έγγραφα. 
  • Ένας ημεδαπός στην Αρκαδία, για πρόκληση σωματικών βλαβών.
  • Τέσσερις ημεδαποί ΡΟΜΑ στην Κορινθία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για καταδικαστικά έγγραφα
  • Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Εννέα ημεδαποί στην Κορινθία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Εξιχνιάστηκε, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία υπόθεση απόπειρας ληστείας σε οικία, που έγινε την 1.3.2014 στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ενώ για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για απόπειρα ληστείας και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 62 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 11 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER