Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 14:24

Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες(7.3.2014)αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του  και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα τρία (133)άτομα, εκ των οποίων ενενήντα δύο (92) ήταν ημεδαποί και σαράντα ένα (41) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν πενήντα δύο (152οχήματα.

 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι (20) άτομα, από τα οποία επτά (7) ήταν ημεδαποί και δεκατρείς (13) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έξι (6) άτομα.

 

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

 

Ένας (1αλλοδαπός, για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Ένας (1ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

Μία (1) ημεδαπή και μία (1) αλλοδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Δύο (2αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου,μία (1περίπτωση κλοπής σε οικία, στο Δρέπανο Αργολίδας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

 

Κατά την αστυνομική επιχείρησηκατασχέθηκαν -570- πακέτα με λαθραία τσιγάρα,το χρηματικό ποσό των -215- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ βεβαιώθηκανσυνολικά εξήντα οκτώ (68) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρονσε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.