Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 08:38

Σχολικό και ΙΧ γκρέμισαν το φανάρι στη Βασ. Ολγας

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σχολικό και ΙΧ γκρέμισαν το φανάρι στη Βασ. Ολγας

Ενα σχολικό και ένα ΙΧ συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί, στη διασταύρωση της Φαρών με τη Βασ. Ολγας, στην Καλαμάτα κι ενώ τα φανάρια δε λειτουργούσαν.

Από τη σύγκρουση γκρεμίστηκε το φανάρι στη νησίδα της Φαρών. Το ευτύχημα ήταν ότι δε χτύπησε κανείς. Τα παιδάκια Παιδικού Σταθμού που μεταφέρονταν με το σχολικό, τρόμαξαν, αλλά δεν έπαθαν τίποτα.
Και τα τρία φανάρια ψηλά στη Φαρών έχουν χαλάσει από χθες το πρωί.

Σχόλια  

+2 # antonis 10-03-2014 15:36
Με αφορμή το νέο αυτό τροχαίο να καταθέσω και εγώ μια απορία μου προς κάθε αρμόδιο . Στη διασταύρωση Φαρών και Κρήτης ,στην κάθοδο προς παραλία , αν θέλεις να στρίψεις αριστερά για Κρήτης , πού ακριβώς θα πρέπει να σταθείς ; Η στενεμένη λωρίδα καθόδου μετα βίας χωράει ένα αυτοκίνητο .. Επειδή το φανάρι για συνέχιση της πορείας επί της Φαρών ανάβει νωρίτερα , για να γλιτώσεις τα μπινελίκια των πίσω πρέπει μάλλον να κινηθείς ευθεία και να βγεις στην Κρήτης μέσω Ναυαρίνου ... η εναλλακτική είναι να μπεις στο αντίθετο ρεύμα ,περίπου διπλού πλάτους από το καθοδικό , με ότι συνέπειες μπορεί να έχει αυτό , καθώς κανείς δεν προνόησε να αναδιατάξει τις διαγραμμίσεις στο δρόμο ύστερα από τα έργα ανάπλασης ... Και κάτι ακόμη , μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν μπορείς να στρίψεις προς Φιλελλήνων , ερχόμενος στην Κρήτης από δυτικά ; Αστεία πράγματα , σχεδιασμένα από αστείους ανθρώπους ..
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER