Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 11:38

9 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την
9 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (12.3.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 114  άτομα, εκ των οποίων 83 ήταν ημεδαποί και 31 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 131 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 20 άτομα, από τα οποία 11 ήταν ημεδαποί και 9 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας αλλοδαπός, για ναρκωτικά.
  • Ένας αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών Βουλγαρίας.
  • Επτά αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 23χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά εβδομήντα εννέα (79) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 


NEWSLETTER