Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 11:35

Συνελήφθησαν 16 άτομα σε αστυνομική επιχείρηση

Γράφτηκε από την

 

Συνολικά 16 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στις ευρύτερες περιοχές της..

 

Κορίνθου, των Αγίων Θεοδώρων και του Λουτρακίου, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, σύμφωνα με το γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στο πλαίσιο της εν λόγω επιχείρησης, σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, προσήχθησαν 54 άτομα και έγινε έλεγχος σε 227, από τους οποίους 132 ήταν Ελληνες και 95 αλλοδαποί. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 186 οχήματα και βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν μία υπόθεση κλοπής σε σπίτι στην Κόρινθο και μία υπόθεση κλοπής οχήματος στο Κιάτο, για τις οποίες σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 24χρονου και ενός 43χρονου αντίστοιχα, ενώ κατασχέθηκαν προϊόντα παραεμπορίου.

Συνελήφθησαν ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, 2 άτομα για κλοπή, 4 για παραεμπόριο, ένα ακόμα για παραεμπόριο και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, 2 για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, 4 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και ένας παράνομα διαμένων στην Ελλάδα αλλοδαπός σε βάρος του οποίου θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.