Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 17:39

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία Γεωργιανών που είχαν ρημάξει Μεσσηνία και Ηλεία (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία Γεωργιανών που είχαν ρημάξει Μεσσηνία και Ηλεία (φωτογραφίες)

Τα στοιχεία τριών μελών εγκληματικής οργάνωσης με καταγωγή από τη Γεωργία με δράση σε Μεσσηνία και Ηλεία δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας. Οι τρεις έχουν ήδη συλληφθεί ενώ στη δημοσιότητα δίνονται και τα στοιχεία ενός ακόμα ομοεθνή τους, ο οποίος διαφεύγει.

 Πρόκειται για τους:

1) BUTSKHRIKIDZE (επ) GIORGI (ον) του Igori και της Peti, γεννηθείς στις 11/7/1990 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής

2) USHVERIDZE (επ) OTARIKO (ον) του OTARI και της GUGULA,  γεννηθείς στις 8/6/1975 στη Γεωργία, αγνώστου διαμονής

3) BOSIKASHVILI (επ) GIORGI (ον) του PAATA και της CISANA, γεννηθείς στις 27/9/1990 στη Γεωργία, κάτοικος Καλαμάτας 

4) KOKHUDZE (επ) MIRZA (ον) του VALORIA και της CISANA αγνώστων λοιπών στοιχείων (αναζητείται).  

 

Τα παραπάνω άτομα έιχαν διαπράξει τουλάχιστον 65 διαρρήξεις - κλοπές σε οικίες σε Καλαμάτα, Κυπαρισσία και Πύργο Ηλείας αποκομίζοντας κέρδος, που ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ

Σε βάρος των τεσσάρων Γεωργιανών και αγνώστου αριθμού συνεργών τους, τα στοιχεία των όποιων δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένες και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. 

Ειδικότερα σύμφωνα με την κατηγορία που τους αποδίδεται, τουλάχιστον από το μήνα Μάιο του έτους 2013 συγκρότησαν δομημένη εγκληματική οργάνωση και εντάχθηκαν σε αυτή με διακριτούς ρόλους και διαρκή δράση, προκειμένου στη συνέχεια να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 26210 – 81740 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER