Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 11:16

Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις στην Αργολίδα

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (2.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, του Άργους και του Κρανιδίου Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 217 άτομα, εκ των οποίων 161 ήταν ημεδαποί και 56 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 137 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 20 άτομα, από τα οποία 15 ήταν ημεδαποί και 5 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 3 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Εξιχνιάστηκαν, μία υπόθεση κλοπής σε κατάστημα στο Άργος, καθώς και μία υπόθεση κλοπής οχήματος στο Ναύπλιο, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους και το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, σε βάρος ενός 65χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας και σε βάρος ενός 33χρονου ημεδαπού, αντίστοιχα, για κλοπή.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 62 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER