Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 19:36

Ακόμα 6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ακόμα 6 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (4.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 120 άτομα, εκ των οποίων 69 ήταν ημεδαποί και 51 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 97 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 41 άτομα, από τα οποία 22 ήταν ημεδαποί και 19 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 6 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας τσιγγάνος, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Δύο Ελληνες, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 23 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 2 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER