Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 15:01

Δύο τσιγγάνοι οι δράστες 5 διαρρήξεων τον Ιανουάριο στη Λακωνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δύο τσιγγάνοι οι δράστες 5 διαρρήξεων τον Ιανουάριο στη Λακωνία

 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 5 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε καταστήματα και όχημα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης στη Λακωνία.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο τσιγγάνοι, ηλικίας 23 και 34 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, στα τέλη Ιανουαρίου 2014, είχαν διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών:

  • Την 27.1.2014 το βράδυ, στο Παρόρι Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και είδη διατροφής.
  • Την 27.1.2014 το βράδυ, στην Παλαιοπαναγιά Λακωνίας, αφαίρεσαν όχημα ημεδαπού, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν, ενώ από το εσωτερικό του αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία.
  • Την 27.1.2014 το βράδυ, στα Καμίνια Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα. 
  • Την 28.1.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στο Παρόρι Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή.
  • Κατά το χρονικό διάστημα από την 27.1.2014 το μεσημέρι, έως την 29.1.2014 πρώτες πρωινές ώρες, στο Μυστρά Λακωνίας, διέρρηξαν κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, είδη διατροφής και αντικείμενα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -7.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Κατά τις έρευνες βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER