Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 20:23

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 109 άτομα, εκ των οποίων 47 ήταν ημεδαποί και 62 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 133 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 38 άτομα, από τα οποία 17 ήταν ημεδαποί και 21 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 4 άτομα. 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας Ελληνας, για ναρκωτικά.
  • Δύο τσιγγάνοι, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα. Επίσης κατηγορούνται και για ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης Μεσσηνίας.
  • Ένας τσιγγάνος, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 36 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 3 παραβάσεις για επαιτεία, ενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • Τέσσερα (4) φυτά κάνναβης.
  • Σπόροι κάνναβης, βάρους -8- γραμμαρίων.
  • Μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 


NEWSLETTER