Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 14:15

Συλλήψεις για ναρκωτικά και χρέη στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Συλλήψεις για ναρκωτικά και χρέη στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (16.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Άργους, του Ναυπλίου και του Κρανιδίου, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 231 άτομα, εκ των οποίων 175 ήταν ημεδαποί και 56 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 185 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 20 άτομα, από τα οποία 11 ήταν ημεδαποί και 9 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Ένας Ελληνας, για ναρκωτικά.

  • Δύο Ελληνες, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -2.063.875,85-, -86.669,55- ευρώ, αντίστοιχα.

  • Έξι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 71 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκε συνολικά και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -90- γραμμαρίων. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER