Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 11:44

Σύλληψη τσιγγάνου για κλοπές σε Αρφαρά, Σκάλα και Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Σύλληψη τσιγγάνου για κλοπές σε Αρφαρά, Σκάλα και Καλαμάτα

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας: "Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (22.4.2014) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 37χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο που αναζητείται, προχθές (21.4.2014) τις πρωινές ώρες, στα Αρφαρά Μεσσηνίας, διέρρηξαν κατάστημα-βιβλιοπωλείο, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν χρήματα.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι ο 37χρονος και συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, είχαν διαπράξει επιπλέον και τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών: 

Νυχτερινές ώρες τις 20/21.4.2014, στη Σκάλα Μεσσηνίας, διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα.

Την 7.4.2014 το μεσημέρι, στη Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέρρηξαν κατάστημα-παντοπωλείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα.

Συνολικά από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα -1.500- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 37χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.  

 

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων".

 


NEWSLETTER