Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 18:15

Εξιχνίαση κλοπής και 8 συλλήψεις στη Λακωνία

Γράφτηκε από την
Εξιχνίαση κλοπής και 8 συλλήψεις στη Λακωνία

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (25.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 168 άτομα, εκ των οποίων 109 ήταν ημεδαποί και 59 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 117 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 42 άτομα, από τα οποία 10 ήταν ημεδαποί και 32 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα.

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Πέντε τσιγγάνοι, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

  • Ένας αλλοδαπός, για πλαστογραφία.

  • Ένας Ελληνας, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Εξιχνιάστηκε, μία υπόθεση κλοπής σε οικία, στη Γλυκόβρυση Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε βάρος μίας 34χρονης τσιγγάνας, για κλοπή. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 36 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 5 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για στέρηση αδείας λαϊκής αγοράς.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


NEWSLETTER