Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 20:26

Μεσσηνία: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή και εξιχνίαση κλοπής σε κατάστημα στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεσσηνία: Συλλήψεις για ρευματοκλοπή και εξιχνίαση κλοπής σε κατάστημα στη Μεσσήνη

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (30.4.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 78 άτομα, εκ των οποίων 42 ήταν ημεδαποί και 36 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 102 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 22 άτομα, από τα οποία 12 ήταν ημεδαποί και 10 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν  3 άτομα. 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Δύο τσιγγάνοι, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Ένας τσιγγάνος, για καταδικαστικά έγγραφα.

Εξιχνιάστηκε, μία υπόθεση κλοπής σε κατάστημα, στη Μεσσήνη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σε βάρος 2 τσιγγάνων, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 30 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 3 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και 2 παραβάσεις για υποκλοπή μεταφορικού έργου από άλλο φορέα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER