Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 15:11

4 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
4 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (3.5.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 154 άτομα, εκ των οποίων 96 ήταν ημεδαποί και 58 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 185 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 19 άτομα, από τα οποία 10 ήταν Ελληνες και  9 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 4 άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

• Ένας  Ελληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -2.236.127,66-.

• Ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

• Δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 109 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,  2 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού,  6 παραβάσεις περί Εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, μία παράβαση περί Τουρισμού, καθώς και 2 παραβάσεις για υπαίθριο εμπόριο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER