Σάββατο, 17 Μαϊος 2014 19:12

Aστυνομικές επιχειρήσεις σε 3 νομούς με 17 συλλήψεις, οι 7 στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Aστυνομικές επιχειρήσεις σε 3 νομούς με 17 συλλήψεις, οι 7 στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές  (15.5.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια εξήντα εννέα (369) άτομα, εκ των οποίων διακόσια σαράντα επτά (247) ήταν ημεδαποί και εκατόν είκοσι δύο (122) αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια δεκαοκτώ (218) οχήματα και σεσαράντα τέσσερα (44) καταστήματα.

 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά πενήντα έξι (56) άτομα, από τα οποία δεκαεννέα(19) ήταν ημεδαποί και τριάντα επτά (37) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησανδεκαεπτά (17) άτομα.

 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

 

Μία (1) ημεδαπή στη Αργολίδα, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -1.100.022,15- ευρώ.

Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδαγιακαταδικαστικά έγγραφα.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ στη Λακωνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τρεις (3ημεδαποί στη Μεσσηνία, για ναρκωτικά.

Δύο (2) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Δύο (2) αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά ογδόντα δύο (82) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα (11) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμούενώ βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER