Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 13:48

18 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Λακωνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
18 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση σε Αργολίδα και Λακωνία

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (22.5.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 443 άτομα, εκ των οποίων 288 ήταν Ελληνες και 155 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 308 οχήματα και 8 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 48 άτομα, από τα οποία 12 ήταν ημεδαποί και 36 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 18 άτομα.

Πιο αναλυτικά:

  • Τέσσερις Ελληνες στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -92.672,04-, -92.736,93-, -52.790,60-, -65.856,04- ευρώ, αντίστοιχα.

  • Δύο τσιγγάνοι στην Αργολίδα, για κλοπή.

  • Ένας αλλοδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Τρεις αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

  • Δύο Ελληνες στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

  • Έξι αλλοδαποί στην Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε, μία υπόθεση κλοπής ποδηλάτου, στο Σκαφιδάκι Αργολίδας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, σε βάρος 3 τσιγγάνων, για κλοπή. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 147 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 2 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER