Παρασκευή, 23 Μαϊος 2014 15:04

Βούλγαρος μετέφερε με φορτηγό 11 Αφγανούς και συνελήφθη στο Βραχάτι

Γράφτηκε από την
Βούλγαρος μετέφερε με φορτηγό 11 Αφγανούς και συνελήφθη στο Βραχάτι

 

Συνελήφθη χθες (22.5.2014) το μεσημέρι, στη Νέα Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κορινθίας, 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα μας σε μη νόμιμους μετανάστες.

 

Παράλληλα, συνελήφθησαν 11 αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 16 έως 18 ετών, οι οποίοι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από την Ελλάδα, ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι 8 από αυτούς στερούνταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στο 103ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 49χρονος, όπου στον εσωτερικό χώρο αυτού, βρήκαν  τους Αφγανούς.

Το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε, ενώ ο 49χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου. 

(φωτογραφία αρχείου)


NEWSLETTER