Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 14:12

Τσιγγάνοι με πλούσιο παρελθόν οι 4 συλληφθέντες στο Κοπανάκι

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων υπάρχουν σε βάρος των 4 τσιγγάνων, τριών γυναικών κι ενός άντρα, που συνελήφθησαν την Παρασκευή από αστυνομικούς του Α.Τ. Κοπανακίου. Χθες οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Πάντως η έρευνα σε βάρος τους συνεχίζεται καθώς, όπως πληροφορηθήκαμε, είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία - ενώ από τα αποτυπώματά τους προκύπτει εμπλοκή τους σε πλήθος παραβάσεων στην Αχαΐα, την Ηλεία, την Αττική, τα Επτάνησα και παλιότερα στη Μεσσηνία.
Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι οι 4 τσιγγάνοι είναι κάτοικοι Μεσσηνίας, αφού πέρασαν από Αθήνα, Κεφαλλονιά, Πάτρα, Πύργο και έφτασαν την Παρασκευή στο νομό, όπου διέπραξαν τουλάχιστον μία κλοπή στο Κοπανάκι, όπου και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν -όπως πληροφορηθήκαμε- ένα ραδιοκασετόφωνο, 30 κιλά κατεψυγμένο κρέας και κέρματα. Για τα κέρματα μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχαν… αδειάσει παγκάρια εκκλησιών σε Μεσσηνία και Ηλεία: Στην περιοχή άλλωστε όπου συνελήφθησαν, είχαν σημειωθεί κλοπές σε 2 ναούς και οι δράστες είχαν πάρει από τα παγκάρια 200 ευρώ σε κέρματα.

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER