Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 23:11

Αυτοπυρπολήθηκε 57χρονος στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αυτοπυρπολήθηκε 57χρονος στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας

Ενας 57χρονος αυτοπυρπολήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα στη Δυτική Παραλία της πόλης και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο.

 

Το περιστατικό έγινε στην παραλία κάτω από την ταβέρνα του Δρούγα. Ενας περίοικος παρακινημένος από τα γαβγίσματα του σκύλου του κοίταξε προς τη θάλασσα, και τότε πρόσεξε μέσα στο νερό έναν άνθρωπο ημίγυμνο να του φωνάζει. Οταν πήγε κοντά του, εκείνος του είπε: "Επειδή είμαι δειλός και θέλω να πεθάνω, αλλά δεν μπορώ, μήπως έχεις ένα πιστόλι; Θέλω να πεθάνω". 

Θορυβημένος ο άνθρωπος γύρισε και ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που όταν έσπευσαν διαπίστωσαν ότι ο άνδρας είχε καεί. Τον μετέφεραν λοιπόν στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 

Στην ακτή η εικόνα επιβεβαίωνε ότι ο 57χρονος αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί: Υπήρχαν σημεία μαυρισμένα που έμοιαζαν με σημάδια φωτιάς, μια κηλίδα που μύριζε πετρέλαιο, ένας αναπτήρας κι ένα κομμάτι πανί -ίσως ρούχο- μισοκαμένο. Στην αρχή της παραλίας, σε ένα δέντρο, ο παραλίγο αυτόχειρας είχε αφήσει το ποδήλατό του.


NEWSLETTER