Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 15:17

Αστυνομική επιχείρηση με 14 συλλήψεις στην Λακωνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Αστυνομική επιχείρηση με 14 συλλήψεις στην Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (13.6.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Σπάρτης, Ευρώτα, Ανατολικής Μάνης και Μονεμβάσιας Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν 192 άτομα, εκ των οποίων 128 ήταν Ελληνες και 64 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 153 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 21 άτομα, από τα οποία 8 ήταν Ελληνες και 13 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 14 άτομα. 

Πιο αναλυτικά:

  • Τρεις Ελληνες (εκ των οποίων ο ένας τσιγγάνος), για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Έντεκα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε,  μία υπόθεση κλοπής σε οικία, στην Κοκκινόραχη Λακωνίας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε βάρος ενός 17χρονου τσιγγάνου, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 46 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER