Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014 19:18

Μυστήριο με ανθρωποκτονία 57χρονου επιχειρηματία στην Κορινθία

Γράφτηκε από την
Μυστήριο με ανθρωποκτονία 57χρονου επιχειρηματία στην Κορινθία

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 57χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Μπεκιάρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (15.6.2014) το πρωί, σε δασική περιοχή του Σχίνου Κορινθίας.

 

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κορινθίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει εγκληματική ενέργεια. 

Για τον 57χρονο, είχε δηλωθεί εξαφάνιση από συγγενικό του πρόσωπο, στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας την 10.6.2014 και με την υπόθεση αυτή ασχολήθηκε προ ημερών και η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

 

Στην ιστοσελίδα της εκπομπής μάλιστα αναφέρεται:

"Ο γιος του αναγνώρισε το κίτρινο μπλουζάκι που φορούσε και ένα σημάδι στο δάχτυλο του χεριού του. Ο ιατροδικαστής που έχει επιληφθεί τη νεκροψία- νεκροτομή, θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Το πτώμα εντόπισαν γύρω στις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιουνίου,  η ανηψιά του Δημήτρη Μπεκιάρη και ένας φίλος του που ερευνούσαν το Σχίνο.

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης χάθηκε μυστηριωδώς τη νύχτα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 9 Ιουνίου. Το αυτοκίνητο του που βρέθηκε εγκαταλειμμένο, μαρτυρούσε πως κάτι σοβαρό του είχε συμβεί".


NEWSLETTER