Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 14:19

Βρέθηκε ο δολοφόνος του 57χρονου επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας

Γράφτηκε από την
Βρέθηκε ο δολοφόνος του 57χρονου επιχειρηματία στο Σχίνο Κορινθίας

Εξιχνιάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης και ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 57χρονου Δημήτρη Μπεκιάρη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός προχθές (15.6.2014) το πρωί, σε δασική περιοχή του Σχίνου Κορινθίας (Διαβάστε εδώ).

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, στο πλαίσιο των οποίων αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα που προέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών. 

Όπως προέκυψε δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 32χρονος Ελληνας, ο οποίος προσήχθη σήμερα (17.06.2014) πρώτες πρωινές ώρες, από την περιοχή του Σχίνου  Κορινθιας και συνελήφθη. Κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικονομικές και επαγγελματικές  διαφορές με το θύμα. 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 9.6.2014 το βράδυ, στο Σχίνο Κορινθίας, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 57χρονο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, μετέφερε, με δικό του όχημα, το πτώμα του 57χρονου στο σημείο όπου βρέθηκε προχθές το πρωί.

Από τις έρευνες που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε το όπλο που χρησιμοποίησε ο 32χρονος για τη δολοφονία, το οποίο είχε αποκρύψει σε δασική περιοχή ομοίως στο Σχίνο Κορινθίας. 

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα περίστροφο και συνολικά -120- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τα οποία κατείχε παράνομα ο 32χρονος.

Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


NEWSLETTER