Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 13:52

Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία και Κορινθία με 13 συλλήψεις

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Μεσσηνία και Κορινθία με 13 συλλήψεις

 

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (18.6.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Κορινθίας και της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 207 άτομα, εκ των οποίων 122 ήταν Ελληνες και 85 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 104 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 24 άτομα, από τα οποία 12 ήταν Ελληνες και 12 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 13 άτομα.

Πιο αναλυτικά:

  • Ένας  Ελληνας στην Κορινθία, για ναρκωτικά.
  • Ένας Ελληνας στην Κορινθία, για πλαστογραφία, καταδικαστικό έγγραφο και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Τέσσερις Ελληνες στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Δύο Ελληνες και ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
  • Τρεις αλλοδαποί στη Μεσσηνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 16 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 7 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση περί Εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, καθώς και μία παράβαση για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER