Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 21:32

Συγκλόνισε τους Μεσσήνιους το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 40χρονο

Γράφτηκε από την
Συγκλόνισε τους Μεσσήνιους το τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 40χρονο

 

Συγκλονισμένη είναι η Μεσσηνία από το τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 40χρονος Γιάννης Καράμπελας.

 

Η σφοδρότητα της σύγκρουσης, αλλά και η ώρα που συνέβη το δυστύχημα ήταν τέτοια, όπου σόκαραν όχι μόνο όσους περνούσαν από το σημείο, αλλά και αυτούς που πληροφορήθηκαν το περιστατικό από το eleftheriaonline.gr 

Το μικρό λευκό Citroen που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Καλαμάτα ξέφυγε από την πορεία του και χτύπησε με δύναμη στη μεγάλη τσιμεντένια κολόνα της γέφυρας στη νησίδα. Ηταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση, που τμήματα από το μπροστινό τμήμα του ΙΧ διασκορπίστηκαν στη νησίδα. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε, μετέφερε τον οδηγό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, αλλά ήταν αργά. 

 

Το ευτύχημα ήταν ότι το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο μετά τη σφοδρή σύγκρουση και την επαναφορά του στο δρόμο, δεν προκάλεσε κάποιο άλλο σοβαρό ατύχημα με διερχόμενο όχημα στο ρεύμα προς Καλαμάτα.

Η κηδεία του Γιάννη Καράμπελα, πατέρα 2 παιδιών, θα γίνει αύριο Σάββατο 28 Ιουνίου στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θουρίας.

 


NEWSLETTER