Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2011 21:56

Με τηλεκοντρόλ ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ταχυδρόμου στην Αρκαδία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

"Δουλειά" των... ληστών φαίνεται πως ήταν η βλάβη που ακινητοποίησε την Τρίτη το πρωί το όχημα του ταχυδρόμου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας στην επαρχιακή οδό Κοντοβάζαινας - Βελιμαχίου. Ο εντοπισμός συσκευής που προκάλεσε τη βλάβη στο αυτοκίνητο με... τηλεκοντρόλ κυριολεκτικά σοκάρει όχι μόνο τους πολίτες, αλλά και τους ίδιους τους αστυνομικούς, που έρχονται πλέον αντιμέτωποι με νέες μεθόδους δράσης των ληστών.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο όχημα του ταχυδρόμου που ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης αμέσως πριν τη ληστεία, οι αστυνομικοί εντόπισαν μηχανισμό που ενεργοποιήθηκε με τηλεκοντρόλ προκειμένου να σταματήσει τη λειτουργία του κινητήρα. Οι αστυνομικοί, πέραν του μηχανισμού που βρήκαν τοποθετημένο στο αυτοκίνητο, εντόπισαν και το τηλεκοντρόλ σε μικρή απόσταση από το σημείο της ληστείας.
Να θυμίσουμε ότι οι 2 ληστές πλησίασαν στο ακινητοποιημένο όχημα με μοτοσυκλέτα και, απειλώντας τον νεαρό ταχυδρόμο των ΕΛΤΑ Κοντοβάζαινας με όπλο, του απέσπασαν τον ταχυδρομικό σάκο με 20.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν για την πληρωμή συντάξεων στην ευρύτερη περιοχή.

Κ.Δ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER