Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 11:18

Χασισοκαλλιέργεια με 315 δενδρύλλια εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χασισοκαλλιέργεια με 315 δενδρύλλια εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Πύλου - Νέστορος

 

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη από -315- δενδρύλλια κάνναβης. 

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε χθες (3.7.2014) το πρωί, σε δύσβατη αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν -315- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,2 έως 1,5 μέτρο περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε, εξοπλισμός καλλιέργειας και ποσότητα κάνναβης, βάρους -175- γραμμαρίων.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία. 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER