Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 14:02

11 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
11 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (9.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Βραχατίου και του Λουτρακίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 184 άτομα, εκ των οποίων 103 ήταν Ελληνες και 81 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 92 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 35 άτομα, από τα οποία 23 ήταν Ελληνες και 12 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα. 

Πιο αναλυτικά:

  • Τρεις (3) αλλοδαποί και ένας (1) Ελληνας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.
  • Ένας (1) Ελληνας, για κλοπή δίκυκλου οχήματος.
  • Ένας (1) Ελληνας, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Ένας (1) Ελληνας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε, μία υπόθεση ληστείας και εκβίασης, σε βάρος ημεδαπής, η οποία έγινε την 5.7.2014, στα Εξαμίλια Κορινθίας και σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, σε βάρος δύο τσιγγάνων ηλικίας 17 και 20 ετών αντίστοιχα, για ληστεία και εκβίαση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 19 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 2 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού καθώς και ακόμα 2 παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, ενώ κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER