Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 11:09

Με επιστολή της στο eleftheriaonline.gr: Η αδερφή της Πόλας Ρούπα καταγγέλλει την Αστυνομία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)
Με επιστολή της στο eleftheriaonline.gr: Η αδερφή της Πόλας Ρούπα καταγγέλλει την Αστυνομία

Η αδερφή της καταζητούμενης Πόλας Ρούπα, Χριστιάνα Ρούπα, καταγγέλλει με επιστολή της  στο eleftheriaonline.gr, ότι η ίδια και η μητέρα της παρενοχλούνται τις τελευταίες μέρες από την Αστυνομία. Καταγγέλλουν επίσης ότι κατά της διάρκεια της έρευνας στο σπίτι τους η Αστυνομία έσπασε την πόρτα και ότι άνδρες της Ασφάλειας χτυπούν τα κουδούνια και τις παρακολουθούν συστηματικά.

Αναλυτικά η επιστολή: 

«Με αφορμή τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη συντρόφου της αδερφής μου Πόλας Ρούπα, εγώ και η μητέρα μου Ειρήνη τις τελευταίες ημέρες υφιστάμεθα ένα βάναυσο βιασμό της προσωπικότητάς μας, από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της χώρας.

Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, αφού έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματός μας, που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας χωρίς εμείς ν' αρνηθούμε την είσοδό τους, εισέβαλαν στο χώρο που κατοικούμε, ερεύνησαν τα πάντα, χωρίς να βρουν φυσικά το παραμικρό, αφού ουδεμία σχέση έχουμε, με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

Ομως δεν σταμάτησαν σ' αυτό. Καθημερινά δεχόμαστε επισκέψεις από άνδρες της ασφάλειας, χτυπήματα στα κουδούνια, εμφανέστατα δε και προκλητικά, μονίμως παρακολουθείται κάθε κίνησή μας, με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία αστυνομικού ακριβώς στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Απευθύνομαι δημόσια και καταγγέλλω την παραπάνω κατάσταση, που οδήγησε στην διακύβευση της ηρεμίας μας, προπάντων της μητέρας μου, η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Προειδοποιώ κάθε υπεύθυνο για τις συνέπειες των παραπάνω φασιστικών συμπεριφορών, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να τις ανεχτώ άλλο και θα προβώ σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια». 

 

Χριστιάνα Ρούπα

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER