Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014 22:07

8 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την

Αστυνομική επιχείρηση έγινε χθες στο Νομό Μεσσηνίας, με συνολικά 8 συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 53χρονος εκπρόσωπος καταστήματος στην παραλιακή της Καλαμάτας, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια. 

 

Συνελήφθησαν επίσης ένας 38χρονος στα Φιλιατρά, γιατί η άδεια λειτουργίας του ψητοπωλείου του δεν είχε τροποποιηθεί όπως όφειλε, και μια 47χρονη εστιάτορας στην Πύλο γιατί δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Ακόμη συνελήφθησαν 3 Ελληνες για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 56χρονο, που συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς στην Πολιανή, και ένα ζευγάρι που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κοπανακίου επειδή κατείχε παράνομα δύο καραμπίνες, οι οποίες ανήκαν στον πατέρα της γυναίκας. 

Επίσης, 2 ακόμη Ελληνες συνελήφθησαν ως φυγόποινοι: ένας από αστυνομικούς του Τμήματος Πύλου, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του ΚΟΚ, και ένας από αστυνομικούς του Τμήματος Μεσσήνης, καθώς είχε δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για φοροδιαφυγή. 

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 65 άτομα, κατασχέθηκαν 3 καραμπίνες, έγιναν έλεγχοι σε 27 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 37 παραβάσεις.