Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014 19:21

Σύλληψη 55χρονου για 114 χασισόδεντρα στη Βαλύρα

Γράφτηκε από την
Σύλληψη 55χρονου για 114 χασισόδεντρα στη Βαλύρα

 

Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, στη δασική περιοχή Σόριζα Βαλύρας του Δήμου Μεσσήνης, αποτελούμενη από -114- δενδρύλλια κάνναβης.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες (23.7.2014) το βράδυ, ένας 55χρονος Ελληνας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εντόπισαν αρχικά σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση, σε δύσβατη δασική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν τον55χρονο, που όπως προέκυψε καλλιεργούσε τη φυτεία, η οποία αποτελούνταν από  -114- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Στην κατοχή του, αλλά και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους -7- γραμμαρίων, ποσότητα σπόρων κάνναβης, βάρους -4,4- γραμμαρίων, καθώς και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.


NEWSLETTER