Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014 20:04

Εξιχνίαση ληστειών και 10 συλλήψεις στη Λακωνία

Γράφτηκε από την
Εξιχνίαση ληστειών και 10 συλλήψεις στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (31.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 196 άτομα, εκ των οποίων 117 ήταν Ελληνες και 79 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 123 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 20 άτομα, από τα οποία 9 ήταν Ελληνες και 11 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα. 

Πιο αναλυτικά:

  • Ένας (1) αλλοδαπός, για πλαστογραφία.
  • Μία (1) Ελληνίδα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Δύο (2) Ελληνές, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
  • Δύο (2) Ελληνε;, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 

Εξιχνιάστηκαν, τρεις υποθέσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε οικίες στην Πολοβίτσα Λακωνίας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε βάρος ενός 31χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 36 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.    

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς. 


NEWSLETTER