Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 11:50

Εξιχνίαση κλοπών και 5 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

Γράφτηκε από την

 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (31.7.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 287 άτομα, εκ των οποίων 210 ήταν Ελληνες και 77 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 253 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 25 άτομα, από τα οποία 12 ήταν Ελληνες και 13 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 5 άτομα. 

 

Πιο αναλυτικά:

  • Ένας (1) Ελληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -104.337,24- ευρώ.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα. 
  • Ένας (1) Ελληνας και ένας (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

 

Εξιχνιάστηκαν, δύο υποθέσεις κλοπών σε τροχόσπιτα, στην Κάντια Αργολίδας, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου σε βάρος ενός ανήλικου τσιγγάνου, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 157 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 10 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και 4 παραβάσεις για κατάληψη αιγιαλού. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.