Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 12:33

Τσιγγάνοι σκάγιασαν αυτοκίνητο έξω από το Νοσοκομείο Κορίνθου

Γράφτηκε από την
Τσιγγάνοι σκάγιασαν αυτοκίνητο έξω από το Νοσοκομείο Κορίνθου

Να τρομοκρατήσουν ήθελαν ομόφυλό τους 4 τσιγγάνοι στην Κόρινθο και του σκάγιασαν το αυτοκίνητο. Τον βρήκαν έξω από το Νοσοκομείο Κορίνθου και ο ένας έβγαλε καραμπίνα και έριξε 3 φορές ανοίγοντας τρύπες στην πίσω πόρτα της καρότσας του αυτοκινήτου του.

 

Το χτύπημα θυμίζει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αν και ο ιδιοκτήτης του, ένας 28χρονος, δεν ήταν εκείνη την ώρα μέσα - αλλά οι σκηνές που παίχτηκαν ήταν σαν να βγήκαν από αμερικάνικη ταινία. Οι 4 τσιγγάνοι, 22, 23, 25 χρονών και ένας ακόμα που δεν ξέρουν οι αστυνομικοί ποιος είναι, όλοι κάτοικοι Μεγάρων, πέρασαν με το δικό τους αυτοκίνητο, έκοψαν ταχύτητα και ο 25χρονος έβγαλε το όπλο από το παράθυρο και πυροβόλησε. Η... μαφιόζικη επίθεση έγινε χθες τα ξημερώματα και ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε μεγάλη κυκλοφορία στη λεωφόρο Αθηνών - Κορίνθου ή κόσμος να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις. 

Μήνυση εναντίον των πιστολέρο κατέθεσε ο 28χρονος τσιγγάνος στο Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου και οι ομόφυλοί του καταζητούνται. 


NEWSLETTER