Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014 10:56

3 συλλήψεις για καταστήματα χωρίς άδεια λειτουργίας στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
3 συλλήψεις για καταστήματα χωρίς άδεια λειτουργίας στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες(9.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα επτά (137) άτομα εκ των οποίων ογδόντα τρία (83) ήταν ημεδαποί και πενήντα τέσσερα (54) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκαπέντε (115) οχήματα

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα δύο (42) άτομα, από τα οποία είκοσι τρία (23) ήταν ημεδαποί και δεκαεννέα (19) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

  • Τρεις (3ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Δύο (2) ημεδαποί, για παραβάσεις διατάξεων για τον αιγιαλό.
  • Ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
  • Οκτώ (8) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

 Επιπλέον, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά πενήντα έξι (56) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER