Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014 11:28

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανηγύρι και την έκθεση της Τεγέας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανηγύρι και την έκθεση της Τεγέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανηγύρι και την έκθεση της Τεγέας ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Τάξης Αρκαδίας.

 

Ειδικότερα από την Πέμπτη 14 έως και την Πέμπτη 21 Αυγούστου θα ισχύσουν τα εξής:

1) Καθορίζεται η Επαρχιακή  οδός Τρίπολης – Αγ. Σώστη - Άστρους, ως οδό μιας κατεύθυνσης (μονόδρομος), από την συμβολή της με την οδό προς Επισκοπή, μέχρι την είσοδο του Τ.Δ. Σταδίου Δήμου Τεγέας  (ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας) με κατεύθυνση προς Άστρος για όλα τα οχήματα, εξαιρουμένων των Αστικών Λεωφορείων και των Δ.Χ.Ε.  αυτοκινήτων,  η κυκλοφορία των οποίων στο παραπάνω τμήμα παραμένει διπλής κατεύθυνσης, προς καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, καθώς επίσης και των οχημάτων της  Άμεσης Επέμβασης (ΕΛ. ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και  Ασθενοφόρα).

2) Απαγορεύεται η διέλευση φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των  3,5 τόνων, στην Επ. οδό Τρίπολης - Άστρους από τη συμβολή της στην Ε.Ο. Τρίπολης –Σπάρτης, μέχρι την είσοδο του Τ.Δ. Σταδίου (Ψυγεία Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας).

3) Απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ. ΑΣ – Π.Υ.  και Ασθενοφόρα) στις κατωτέρω οδούς:

α. Στο τμήμα της  οδού Βασιλακοπούλου, από την είσοδο της  Έκθεσης Τεγεατικού Συνδέσμου, προς το χώρο της Εμποροπανήγυρης.

β. Στο τμήμα της δημοτικής οδού από το Τουριστικό Περίπτερο (Βρούβα), μέχρι τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης - Άστρους.

4) Απαγορεύεται η στάθμευση παντός είδους οχήματος:

α) Στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Τρίπολης – Αγ. Σώστη – Άστρους,  από τη Χ/Θ  6,00  μέχρι τη Χ/Θ  9,00  και στις δύο πλευρές αυτού.

β) Στο τμήμα της οδού, από τον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπους Σταδίου μέχρι το  Τουριστικό Περίπτερο και στις δύο πλευρές αυτού.

γ) Στο τμήμα της οδού Π. Επισκοπής – Αλέας, από Τουριστικό Περίπτερο μέχρι τη διασταύρωσή της με τη  δημοτική οδό Σταδίου – Επισκοπής και στις δύο πλευρές αυτού.

δ) Στο τμήμα της οδού Βασιλακοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Επισκοπής μέχρι την είσοδο της Εκθέσεως του Τεγεατικού Συνδέσμου και στις δύο πλευρές αυτού.

ε) Στο τμήμα δημοτικής οδού Επισκοπής, από τη συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους, μέχρι την επαρχιακή οδό Επισκοπής- Αλέας και στις δύο πλευρές αυτού. 

στ) Στο τμήμα της επαρχιακής οδού Επισκοπής - Ακρας και σε απόσταση ενός (1) χιλιομέτρου, από την συμβολή της με την Επ. οδό Τρίπολης – Άστρους (Μύλος) και στις δύο πλευρές αυτού.

5)Κατά την διάρκεια των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τα κινούμενα από το Στάδιο προς Τρίπολη οχήματα και αντιστρόφως, θα κατευθύνονται μέσω των Τ.Δ. Αλέας – Κερασίτσας, Δημοτικής Ενότητας Τεγέας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER