Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014 12:48

Τσιγγάνοι από Αρφαρά εκλεψαν στη Σκάλα αλλά έπεσαν στην... επιχείρηση

Γράφτηκε από την

Τρεις τσιγγάνοι έφυγαν από τα Αρφαρά και πήγαν στη Σκάλα για να κλέψουν, αλλά εκεί έπεσαν πάνω σε... επιχείρηση της Αστυνομίας και ο ένας συνελήφθη λίγη ώρα μετά. Οι άλλοι δύο που έκαναν μαζί τη μία κλοπή και τις 3 απόπειρες καταζητούνται. 

Ο συλληφθείς μαζί με τους ομοφύλους του από τις 11 προχθές τη νύχτα μέχρι την Πέμπτη λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα άνοιξαν δύο σπίτια στη Σκάλα και προσπάθησαν να διαρρήξουν άλλα δύο. Στο πρώτο σπίτι που χτύπησαν στάθηκαν πιο τυχεροί γιατί βρήκαν και πήραν ένα τάμπλετ και μια κονσόλα παιχνιδιών, καθώς επίσης διάφορα φο μπιζού που κάποια από αυτά βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας πάνω του. Πριν όμως φτάσουν οι αστυνομικοί στη σύλληψή του, μαζί με τους άλλους δύο μπήκαν σε ένα ακόμα σπίτι, αλλά δεν βρήκαν τίποτα... ενδιαφέρον να κλέψουν κι έφυγαν. 

Στο επόμενο σπίτι έπεσαν πάνω στους ιδιοκτήτες που επέστρεφαν εκείνη την ώρα απ' έξω, κι έτσι οι κλέφτες το έβαλαν στα πόδια. Δεν πτοήθηκαν όμως και έκαναν μία ακόμα απόπειρα, παραβιάζοντας την πόρτα ενός ακόμα σπιτιού, αλλά δεν μπήκαν μέσα γιατί κάτι τους φόβισε κι έφυγαν επίσης άπραγοι. 

Ν.Κ.