Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 13:17

Με 31 συλλήψεις έκλεισαν αστυνομικές επιχειρήσεις σε Λακωνία και Αργολίδα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με 31 συλλήψεις έκλεισαν αστυνομικές επιχειρήσεις σε Λακωνία και Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες  (20.8.2014), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας και της Λακωνίας. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Αργολίδας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 519 άτομα, εκ των οποίων 350 ήταν Ελληνες και 169 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 406 οχήματα. 

Επιπλέον, προσήχθησαν 69 άτομα, από τα οποία 31 ήταν Ελληνες και 38 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 31 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

  • Δύο (2) Ελληνες και ένας (1) αλλοδαπός στην Αργολίδα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -1.129.479,97- ευρώ, -80.830,84- ευρώ και -54.196,04- ευρώ, αντίστοιχα.
  • Δύο (2) Ελληνες στην Αργολίδα, για καταδικαστικά έγγραφα.
  • Οκτώ (8) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
  • Ένας (1) Ελληνας στη Λακωνία, για ναρκωτικά.
  • Δύο (2) αλλοδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Εννέα (9) Ελληνες (εκ των οποίων οι επτά τσιγγάνοι) και ένας (1) αλλοδαπός στη Λακωνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
  • Πέντε (5) αλλοδαποί στη Λακωνία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 87 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 24 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, 2 παραβάσεις περί Αιγιαλού, καθώς και 4 λοιπές παραβάσεις, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER