Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014 15:42

«Μαϊμού» εφοριακός επιχείρησε να ελέγξει ακομα και την προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε σήμερα στην παραλία της Καλαμάτας όταν «μαϊμού» εφοριακός  επιχείρησε να κάνει έλεγχο στην προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας , η οποία έχει κανονική άδεια και βρισκόταν ιδιωτικά σε κατάστημα της περιοχής.

 

Ο υποτιθέμενος εφοριακός της ζήτησε με θράσος την απόδειξη, η οποία υπήρχε στο τραπεζάκι και όταν η ίδια τον ρώτησε το λόγο της απάντησε πως είναι εφοριακός. Γνωρίζοντας φυσικά η ίδια τους εφοριακούς της Μεσσηνίας, πουν έχουν αρμοδιότητα το νομό του εξέφρασε τις αμφιβολίες της γνωστοποιώντας του την ιδιότητά της. Εκείνος απτότητος συνέχισε λέγοντας πως τον έστειλε η ΔΟΥ Τρίπολης. Μάλιστα δεν πτοήθηκε ούτε όταν  η προϊσταμένη της ΔΟΥ Καλαμάτας επικοινώνησε με τον προϊστάμενο, συνάδελφό της, στην υπηρεσία της Τρίπολης, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως δεν έχει εκδώσει εντολή  ελέγχου στην Καλαμάτα.

Ο επιτήδειος… «μαϊμού» εφοριακός απομακρύνθηκε μόνο όταν εκλήθη  το 100.

Ιδιαίτερη λοιπόν προσοχή συνιστάται στους πολίτες και ειδικά στους επαγγελματίες προκειμένου να μην πέσουν θύματα επιτήδειων , οι οποίοι δεν αποκλείεται να προβούν και σε εκβιασμούς.