Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 21:51

Συνελήφθη 55χρονος για κλεπταποδοχή χρυσαφικών και κοσμημάτων στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

Συνελήφθη, προχθές (30.8.2014) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας ένας 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, τα οποία προέρχονταν από κλοπές. 

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 55χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέρος αυτών, αποτελούν προϊόντα κλοπών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται το νόμιμο της κατοχής τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει ακόμη μία τσιγγάνα καθώς και άγνωστο αριθμό συνεργών της, οι οποίοι αφαιρούσαν χρυσαφικά και κοσμήματα τα οποία στη συνέχεια, τα διέθεταν στον 55χρονο έναντι χρηματικών ποσών.

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Καλαμάτας. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.  

Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ή να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.