Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 00:02

Ηλικιωμένος καλλιεργούσε χασισοφυτεία στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την

Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν δεχτεί, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν οργανωμένη επιχείρηση στο αγρόκτημα του 74χρονου.


Τα είχε τα χρονάκια του ένας αγρότης από τη Μεσσηνία, αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να καλλιεργεί και να περιποιείται μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία μέσα στο περιφραγμένο αγρόκτημά του! Μάλιστα, είχε ήδη συλλέξει πάνω από δυο κιλά χασίς πριν τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.
Ακολουθώντας τις πληροφορίες που είχαν δεχτεί, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας έκαναν οργανωμένη επιχείρηση στο αγρόκτημα του 74χρονου  σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης και βρήκαν τα 26 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε, μαζί με πέντε κορμούς από χασισόδεντρα που είχε ξεριζώσει.
Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του και μια αποθήκη έξω από αυτό, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 191 γραμμαρίων, καθώς και δύο ζυγαριές ακριβείας. Ο 74χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ερευνάται αν διακινούσε τις ποσότητες χασίς που τρυγούσε.
Πηγή: protothema.gr