Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 14:05

Κατηγορούμενος για απείθεια στο μνημόσυνο της Πηγάδας ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης

Γράφτηκε από την
Κατηγορούμενος για απείθεια στο μνημόσυνο της Πηγάδας ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης

Συνολικά 27 προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής έκανε η Αστυνομία την Κυριακή στην Πηγάδα, ενώ 7 από αυτούς συνελήφθησαν: 4 επειδή είχαν μαζί τους φορητούς ασυρμάτους και 3 για απείθεια, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ ξεχωριστή δικογραφία σχηματίστηκε από το Α.Τ. Μελιγαλά σε βάρος του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ο οποίος κατηγορείται για απείθεια. Οπως αναφέρουν πληροφορίες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ναι μεν σταμάτησε στο πρώτο μπλόκο της Αστυνομίας πριν την Πηγάδα, ωστόσο αρνήθηκε τον έλεγχο και μαζί με άλλους μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς το χώρο όπου θα γινόταν το μνημόσυνο. Εκεί -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- προσπέρασε και το δεύτερο σημείο ελέγχου, χωρίς αυτή τη φορά να σταματήσει.  

Οι δικογραφίες που σχημάτισε το Α.Τ. Μελιγαλά κατατέθηκαν χθες στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ όπως μάθαμε οι ασύρματοι θα σταλούν σε εργαστήριο για να διαπιστωθεί η εμβέλειά τους, κι αν είναι από τους ασυρμάτους που απαγορεύεται η χρήση τους χωρίς άδεια. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER